4 fläskkotletter, inte alltför tjocka
salt
peppar
smör till stekning
1 dl kalvbuljong
Topping:
1 dl crème fraîche
50 g hackad rökt skinka
0,5 dl chilisås
1 tsk oregano
1 dl riven parmesan
salt
peppar
1. Sätt ugnen på grill, 250 grader.
2. Salta och peppra kotletterna och stek dem i smör, 3 - 4 minuter på varje sida. Vispa ur pannan med buljongen.
3. Blanda ihop toppingen och fördela över kotletterna i en ugnsform. Gratinera till fin färg.
4. Servera med sallad, kokt potatis och sky.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Fläskfilégryta med curry och ris
Festlig och snabblagad gryta med fläskfilé i en underbart god och krämig currysås. Bjud med…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk