2 fläskkotletter
1 pkt bacon
150 g paprika, gärna i olika färger
100 g av det gröna på en purjolök
2 klyftor vitlök
2 dl vispgrädde
1 msk smör
salt
vitpeppar
1. Krydda kotletterna med salt och peppar. Skär paprika, purjo och bacon i mindre bitar. Skiva vitlöken tunt.
2. Bryn kotletterna snabbt i en stekpanna och ställ åt sidan.
3. Lägg bacon och paprika i stekpannan och stek på medelvärme tills det fått litet färg. Lägg på purjo och vitlök och stek en stund till. Peppra över men undvik salt, då baconet oftast är tillräckligt salt.
4. Rör ned grädden och låt koka upp. Lägg på kotletterna och låt småsjuda under lock ca 15 - 20 minuter. Smaka av skysåsen.
5. Servera med kokt potatis.
2 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Fläskfilégryta med curry och ris
Festlig och snabblagad gryta med fläskfilé i en underbart god och krämig currysås. Bjud med…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
NOD XL Slim airfryer 5 liter
Värde 999 kr
Tävla här
Stäng