Ca 600 g fläskytterfilé
1 gul lök
1 röd paprika
0,5 tsk salt
1 tsk rosépeppar
1 tsk torkad timjan
1 msk grönpeppar
1 tsk svartpeppar
3 dl grädde
2 msk oxfond
1. Tärna lök och paprika. Tärna köttet i ca 2 cm stora bitar.
2. Hetta upp olja i en gryta och bryn köttet. Salta. Tillsätt lök, paprika och kryddor och stek någon minut till. Häll på grädde och fond och låt puttra 10 - 15 minuter.
3. Servera med ris.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar