800 g fläskfilé eller fläskytterfilé
500 g pasta
10 champinjoner
2,5 dl grädde
2 dl crème fraîche
1 ask Cantadou 4-peppar
0,5 dl riven valfri ost
2 msk kalvfond
soya
salt
ev peppar
1. Koka pastan.
2. Putsa och skär fläskfilén i lagom stora grytbitar. Bryn först köttet och sedan svampen.
3. Låt kött och svamp sjuda upp tillsammans med grädden. Rör sedan ned riven ost, Cantadou och crème fraîche. Smaka av med kalvfond, salt och ev peppar samt litet soya för färgens skull. Låt sjuda ihop en stund.
4. Servera med pastan och en god sallad.
4 - 5 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Fläskfilégryta med curry och ris
Festlig och snabblagad gryta med fläskfilé i en underbart god och krämig currysås. Bjud med…
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng