Placeholder

Fläskfilégryta provencale

Ingredienser

600 g fläskfilé
grillkrydda
1 stor vitlöksklyfta
olja
5 dl grädde
1 msk svensk senap
1 köttbuljongtärning
1 dl klippt färsk persilja

Gör så här

1. Putsa köttet och skär det i skivor. Krydda med grillkrydda och marinera i olja med riven vitlök.

2. Bryn köttet på bägge sidor. Slå över grädden och tillsätt senap, buljongtärning och persilja.

3. Låt puttra ca 15 minuter. Servera med sallad och ugnsrostade rotfrukter.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.