500 g fläskfilé
2 paprikor
200 g champinjoner
1 burk krossade tomater
4 dl vispgrädde
salt
peppar
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Skär filén i cm-tjocka skivor. Bryn dem i litet smör. Stek paprika och svamp och krydda med salt och peppar.
3. Lägg köttet i en ugnsfast form och lägg på paprika, svamp och krossade tomater. Häll sist över grädden och tillaga i ugnen ca 15 - 20 minuter.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Fläskfilégryta med curry och ris
Festlig och snabblagad gryta med fläskfilé i en underbart god och krämig currysås. Bjud med…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk