600 g fläskfilé
0,5 gul lök
100 g skinka
1 msk tomatpuré
3 dl grädde
1 tsk körvel
1. Skär fläskfilén i ca 2 cm tjocka skivor och bryn i en stekpanna. Krydda med salt och peppar. Lägg åt sidan.
2. Hacka löken och bryn den. Strimla skinkan och tillsätt den. Blanda i tomatpuré, grädde och körvel. Smaka av med salt och peppar.
3. Lägg i köttet tillsammans med det andra och sjud 5 - 10 minuter. Servera med pressad potatis och en god sallad.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Fläskfilégryta med curry och ris
Festlig och snabblagad gryta med fläskfilé i en underbart god och krämig currysås. Bjud med…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk