Placeholder

Fläskfilé Special

Ingredienser

600 g fläskfilé
0,5 gul lök
100 g skinka
1 msk tomatpuré
3 dl grädde
1 tsk körvel

Gör så här

1. Skär fläskfilén i ca 2 cm tjocka skivor och bryn i en stekpanna. Krydda med salt och peppar. Lägg åt sidan.

2. Hacka löken och bryn den. Strimla skinkan och tillsätt den. Blanda i tomatpuré, grädde och körvel. Smaka av med salt och peppar.

3. Lägg i köttet tillsammans med det andra och sjud 5 - 10 minuter. Servera med pressad potatis och en god sallad.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.