Placeholder

Fläskfilé och kantareller i sås

Ingredienser

500 g fläskfilé
2 l rensad svamp, helst gula kantareller
2 burkar färskost med kantarellsmak
ca 4 - 5 dl vispgrädde
smör till stekning
salt
svartpeppar

Gör så här

1. Sätt ugnen på 200 grader.

2. Skär fläskfilén i cm-tjocka skivor. Bryn dem i smör och krydda med salt och svartpeppar.

3. Smörj en ugnsfast form och lägg i köttet. Smörstek svampen, salta litet lätt och häll den stekta svampen över köttet.

4. Klicka över färskosten och häll sist över grädden så det nästan täcker.

5. Sätt in formen i ugnens mitt ca 20 minuter.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Nyhet i beställningssortimentet - 99 kr!
99 kr