Placeholder

Fläskfilé med vitlökssås

Ingredienser

600 g fläskfilé
smör
400 g Crème Bonjour vitlöksost
4 dl vatten
2 köttbuljongtärningar
pasta, gärna färsk tagliatelle

Gör så här

1. Skiva köttet och stek i smör. Ta upp köttet men låt stekskyn vara kvar.

2. Smält osten i pannan, blanda i vatten och buljongtärningar och koka till lagom konsistens. Värm filén i såsen.

3. Servera med färsk pasta och mycket sallad.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.