Placeholder

Fläskfilé med bacon och grädde

Ingredienser

1 fläskfilé
1 pkt bacon
1,5 - 2 dl grädde
salt
vitpeppar
svartpeppar
5 - 6 medelstora morötter
potatis

Gör så här

1. Skär fläskfilén i ca 3 cm tjocka skivor och krydda. Gnid in kryddorna och salta inte förrän köttet är brynt. Bryn köttet i smör eller olja på alla sidor, även kanterna.

2. Ta upp köttet och stek sedan baconet i mycket het panna. Låt rinna av på hushållspapper.

3. Lägg tillbaka fläskfilén i pannan och salta försiktigt. Häll på grädden och lägg i baconskivorna.

4. Låt allt puttra några minuter så allt blir varmt. Smaka av gräddsåsen om det behövs.

5. Servera med potatis och t ex morötter.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.