400 g tinad torskfilé
2 hackade gula lökar
3 msk valfri senap
2 tsk grovmalen svartpeppar
2 tsk salt
4 dl matlagningsgrädde
3 dl riven ost
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Börja med att steka löken. Lägg den i botten på en smord ugnsform. Skär fisken i bitar och lägg den på löken.
3. Blanda grädde, kryddor och senap och häll det över fisken. Strö osten överst.
4. Grädda ca 30 minuter. Servera med kokt potatis och gröna ärter.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…