Placeholder

Fisklåda med lök och senap

Ingredienser

400 g tinad torskfilé
2 hackade gula lökar
3 msk valfri senap
2 tsk grovmalen svartpeppar
2 tsk salt
4 dl matlagningsgrädde
3 dl riven ost

Gör så här

1. Sätt ugnen på 200 grader.

2. Börja med att steka löken. Lägg den i botten på en smord ugnsform. Skär fisken i bitar och lägg den på löken.

3. Blanda grädde, kryddor och senap och häll det över fisken. Strö osten överst.

4. Grädda ca 30 minuter. Servera med kokt potatis och gröna ärter.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.