Placeholder

Fiskgratäng under grönsakstäcke

Ingredienser

500 g fiskfilé, t ex torsk eller sej
salt
peppar
0,5 - 1 purjolök
1 gul paprika
4 dl crème fraîche
4 msk chilisås
1 tsk paprikapulver
1 tsk basilika

Gör så här

1. Sätt ugnen på 225 grader.

2. Lägg fisken i en ugnssäker form. Salta och peppra. Skölj och strimla purjolök och paprika och fördela grönsakerna över fisken.

3. Vispa ihop crème fraîche, chilisås och kryddor. Klicka ut smeten över fisken och sätt in i mitten av ugnen ca 25 minuter.

4. Servera gärna kokt potatis och en sallad till.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Burrito bowl

Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…

Limoncello & Tonic

Fyll ett glas med is. Tillsätt limoncello och citronjuice. Fyll upp med tonic och rör…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.