1 pkt djupfryst torsk, 600 g
0,5 tsk salt
2 msk smör
3 msk vetemjöl
4 dl mjölk
1 dl hackad dill
2 krm salt
1 krm svartpeppar
1 dl riven ost
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Tina torsken och dela den i ca 2 cm tjocka skivor. Smörj en ugnssäker form, lägg i fisken och strö över salt. Täck med aluminiumfolie och koka fisken i ugnen ca 15 minuter.
3. Smält smöret, ta från värmen och tillsätt vetemjöl och mjölk. Låt såsen koka ca 3 minuter. Smaksätt med hackad dill, salt och svartpeppar.
4. Ta ut fisken, häll över såsen och strö över riven ost. Höj värmen till 250 grader tills osten fått fin färg.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…