600 g fiskfilé
salt
peppar
3 msk smör
1 msk vetemjöl
3 dl mjölk
1 kycklingbuljongtärning
1 citron
färsk dill
150 g riven ost
1. Sätt ugnen på 225 grader varmluft.
2. Lägg fisken i en smord form och krydda med salt och peppar. Smält smöret i en kastrull. Pudra över vetemjölet och vispa ned mjölken litet i taget.
3. Smula ned buljongen och låt sjuda några minuter. Finriv citronskalet ned i såsen. Finhacka dillen och blanda i.
4. Häll över såsen och den rivna osten och tillaga mitt i ugnen ca 10 minuter. Servera gratängen med kokt potatis och grönsaker.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…