Placeholder

Fiskgratäng med citron

Ingredienser

600 g fiskfilé
salt
peppar
3 msk smör
1 msk vetemjöl
3 dl mjölk
1 kycklingbuljongtärning
1 citron
färsk dill
150 g riven ost

Gör så här

1. Sätt ugnen på 225 grader varmluft.

2. Lägg fisken i en smord form och krydda med salt och peppar. Smält smöret i en kastrull. Pudra över vetemjölet och vispa ned mjölken litet i taget.

3. Smula ned buljongen och låt sjuda några minuter. Finriv citronskalet ned i såsen. Finhacka dillen och blanda i.

4. Häll över såsen och den rivna osten och tillaga mitt i ugnen ca 10 minuter. Servera gratängen med kokt potatis och grönsaker.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.