Placeholder

Fiskgratäng med ädelost

Ingredienser

500 - 600 g vit fiskfilé
1 tetra/burk krossade tomater, 500 g
1 - 2 tsk timjan eller dragon
2 hackade vitlöksklyftor
150 g riven ädelost
ca 2 dl grovriven smakrik ost
2,5 dl mellangrädde

Gör så här

1. Sätt ugnen på 225 grader.

2. Salta och peppra filéerna och lägg dem i en gratängform. Slå på tomatkross, strö över timjan, vitlök och ost. Tillsätt sist grädden och litet örtsalt.

3. Sätt in formen i ugnen 20 - 25 minuter. Servera med ris eller potatis och grönsaker.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Burrito bowl

Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…

Limoncello & Tonic

Fyll ett glas med is. Tillsätt limoncello och citronjuice. Fyll upp med tonic och rör…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.