Placeholder

Fiskgratäng i dillsås

Ingredienser

1 halvtinat fiskblock, 400 g,
helst torsk
4 dl grädde
2 msk hummerfond
ca 0,5 dl finhackad dill
salt
citronpeppar
ca 1 dl riven ost

Gör så här

1. Sätt ugnen på 225 grader.

2. Skär det halvtinade torskblocket i bitar och lägg i en ugnsform. Blanda grädde, fond och dill i en liten kastrull och låt koka upp.

3. Smaka av med salt och citronpeppar och häll det över fisken. Toppa med riven ost.

4. Tillaga i ugnen ca 20 minuter eller tills fisken är klar. Servera med pressad potatis och gröna ärter.

Ca 3 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Nyhet i beställningssortimentet - 99 kr!
99 kr