400 g fryst sejfilé, halvtinad
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 dl matlagningsgrädde
2 msk hackad dill
0,5 dl ströbröd
1. Skär fiskblocket i små bitar. Mixa tillsammans med salt, peppar, grädde och dill. Forma till 8 biffar och vänd dem i ströbröd.
2. Stek biffarna i smör på medelvärme 4 - 5 minuter/sida. Servera med hemlagat potatismos, skirat smör och gröna ärter.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng