Placeholder

Fiskbiffar med spenatkräm

Ingredienser

Fiskbiffar:
800 g vit fisk, t ex torsk
3 msk potatismjöl
3 ägg
1,5 tsk salt
0,5 tsk vitpeppar

Spenatkräm:
1 vitlöksklyfta
2 msk tinad, avrunnen spenat
3 msk hackad gräslök
2 msk hackad persilja
1 tsk dijonsenap
2 dl crème fraîche
2 krm salt
1 krm vitpeppar

Gör så här

1. Lägg alla ingredienserna till fiskbiffarna i en matberedare och kör ihop till en smet. Den behöver inte vara helt slät.

2. Värm upp smöret i en stekpanna och klicka sedan ut biffar av smeten. Stek några minuter på varje sida.

3. Mixa allt till krämen slätt och servera den till biffarna med kokt potatis.

5 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Guldvinnande fynd till sommarens smaker
229 kr