Fiskbiffar:
800 g vit fisk, t ex torsk
3 msk potatismjöl
3 ägg
1,5 tsk salt
0,5 tsk vitpeppar
Spenatkräm:
1 vitlöksklyfta
2 msk tinad, avrunnen spenat
3 msk hackad gräslök
2 msk hackad persilja
1 tsk dijonsenap
2 dl crème fraîche
2 krm salt
1 krm vitpeppar
1. Lägg alla ingredienserna till fiskbiffarna i en matberedare och kör ihop till en smet. Den behöver inte vara helt slät.
2. Värm upp smöret i en stekpanna och klicka sedan ut biffar av smeten. Stek några minuter på varje sida.
3. Mixa allt till krämen slätt och servera den till biffarna med kokt potatis.
5 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Knafeh med Mascarpone
Mellan Österns delikata bakverk gjord med marscapone
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng