Ca 800 g benfri fiskfilé
ca 100 g finhackad fetaost
2 dl lätt crème fraîche
2 dl matgrädde
1 fp cocktailtomater, ca 200 g
1 röd eller gul finhackad paprika
salt, peppar
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Skölj och torka fisken. Skär den i ca 4 cm breda bitar. Krydda med 1 tsk salt och 1 krm peppar och lägg fisken på ett ugnssäkert fat.
3. Rör samman hackad fetaost, tomater, paprika och crème fraîche och grädde till en kräm. Häll blandningen över fisken och bred ut den jämnt. Tillaga mitt i ugnen 12 - 15 minuter.
4. Servera genast med kokt potatis och en fräsch sallad.
6 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Äppeldricka
Äppeldricka
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…
Portugisiska jätteräkor
1. Tina och torka räkorna 2. Placera dem i en skål och marinera i en…
Krämig kycklingpasta med chipotle
Mycket gott! Filip Poon En gräddig pastarätt med kyckling och lite hetta från chipotle. En…
Baconlindad kyckling med sweet chilisås
Sätt ugnen på 225°C. Salta och peppra kycklingfiléerna lite grand och vira sedan baconskivor runt…
Krämiga sesamnudlar med köttfärs
Blanda samman alla ingredienserna till såsen. Ställ vid spisen. Koka nudlarna 1 minut kortare än…
Burrito bowl
Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…
krämig pastasås med salsiccia och mascarpone
Fräs lök, vitlök och chili i olivolja på medelvärme i en kastrull tills löken blivit…