Placeholder

Fisk under täcke

Ingredienser

Ca 800 g benfri fiskfilé
ca 100 g finhackad fetaost
2 dl lätt crème fraîche
2 dl matgrädde
1 fp cocktailtomater, ca 200 g
1 röd eller gul finhackad paprika
salt, peppar

Gör så här

1. Sätt ugnen på 225 grader.

2. Skölj och torka fisken. Skär den i ca 4 cm breda bitar. Krydda med 1 tsk salt och 1 krm peppar och lägg fisken på ett ugnssäkert fat.

3. Rör samman hackad fetaost, tomater, paprika och crème fraîche och grädde till en kräm. Häll blandningen över fisken och bred ut den jämnt. Tillaga mitt i ugnen 12 - 15 minuter.

4. Servera genast med kokt potatis och en fräsch sallad.

6 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Burrito bowl

Ris: Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök och chilipulver i oljan några minuter. Tillsätt tomatpuré…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.