Ca 800 g benfri fiskfilé
ca 100 g finhackad fetaost
2 dl lätt crème fraîche
2 dl matgrädde
1 fp cocktailtomater, ca 200 g
1 röd eller gul finhackad paprika
salt, peppar
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Skölj och torka fisken. Skär den i ca 4 cm breda bitar. Krydda med 1 tsk salt och 1 krm peppar och lägg fisken på ett ugnssäkert fat.
3. Rör samman hackad fetaost, tomater, paprika och crème fraîche och grädde till en kräm. Häll blandningen över fisken och bred ut den jämnt. Tillaga mitt i ugnen 12 - 15 minuter.
4. Servera genast med kokt potatis och en fräsch sallad.
6 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng