Placeholder

Fisk på fat med sällskap

Ingredienser

400 g styckfrysta torskfiléer
1 pkt djupfryst broccoli, 240 g
1 - 1,5 tsk salt
vitpeppar
3 msk majonnäs
1 dl mjölk
1 msk senap
1 dl riven ost

Gör så här

1. Sätt ugnen på 250 grader.

2. Tina filéerna så att de kan skiljas åt. Lägg fisken i mitten på ett smort, ugnssäkert fat. Salta och peppra. Lägg den frysta broccolin längs sidorna.

3. Rör ut majonnäsen med mjölk och senap. Bred blandningen över fisken. Sätt in fatet i ugnen ca 15 minuter. Strö ost över och sätt in fatet igen ca 15 minuter tills rätten fått fin färg.

4. Servera med kokt potatis och grönsallad.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.