400 g styckfrysta torskfiléer
1 pkt djupfryst broccoli, 240 g
1 - 1,5 tsk salt
vitpeppar
3 msk majonnäs
1 dl mjölk
1 msk senap
1 dl riven ost
1. Sätt ugnen på 250 grader.
2. Tina filéerna så att de kan skiljas åt. Lägg fisken i mitten på ett smort, ugnssäkert fat. Salta och peppra. Lägg den frysta broccolin längs sidorna.
3. Rör ut majonnäsen med mjölk och senap. Bred blandningen över fisken. Sätt in fatet i ugnen ca 15 minuter. Strö ost över och sätt in fatet igen ca 15 minuter tills rätten fått fin färg.
4. Servera med kokt potatis och grönsallad.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…