400 g styckfrysta torskfiléer
1 pkt djupfryst broccoli, 240 g
1 - 1,5 tsk salt
vitpeppar
3 msk majonnäs
1 dl mjölk
1 msk senap
1 dl riven ost
1. Sätt ugnen på 250 grader.
2. Tina filéerna så att de kan skiljas åt. Lägg fisken i mitten på ett smort, ugnssäkert fat. Salta och peppra. Lägg den frysta broccolin längs sidorna.
3. Rör ut majonnäsen med mjölk och senap. Bred blandningen över fisken. Sätt in fatet i ugnen ca 15 minuter. Strö ost över och sätt in fatet igen ca 15 minuter tills rätten fått fin färg.
4. Servera med kokt potatis och grönsallad.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng