600 g filé av vitfisk
2 - 3 tomater i bitar
Täcke:
2 dl crème fraîche
2 msk pepparrot
1 dl finhackad persilja
1 dl finhackad dill
salt
peppar
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Tina fisken. Lägg den i en smord ugnssäker form. Täck med tomater.
3. Blanda crème fraîche, pepparrot, persilja, dill, salt och peppar. Bred på röran.
4. Sätt in fisken 15 - 20 minuter. Servera med potatis och sallad.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
NOD XL Slim airfryer 5 liter
Värde 999 kr
Tävla här
Stäng