1 torskblock
ca 5 dl vispgrädde
ca 25 g smör
1 - 2 dl mjölk
dill
salt, peppar
tomatpuré
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Lägg torskblocket i en ugnsform (gärna upptinat, då det annars tar längre tid i ugnen). Krydda på fisken med salt och peppar efter behag.
3. Täck med tomatpuré. Lägg dill över hela fisken.
4. Skiva smöret mycket tunt och lägg ovanpå dillen. Häll på grädde och ev några dl mjölk för mer sås. Tillaga i ugnen ca 40 minuter. Servera med potatis.
2 - 3 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Knafeh med Mascarpone
Mellan Österns delikata bakverk gjord med marscapone
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng