Placeholder

Fisk i ugn

Ingredienser

1 torskblock
ca 5 dl vispgrädde
ca 25 g smör
1 - 2 dl mjölk
dill
salt, peppar
tomatpuré

Gör så här

1. Sätt ugnen på 225 grader.

2. Lägg torskblocket i en ugnsform (gärna upptinat, då det annars tar längre tid i ugnen). Krydda på fisken med salt och peppar efter behag.

3. Täck med tomatpuré. Lägg dill över hela fisken.

4. Skiva smöret mycket tunt och lägg ovanpå dillen. Häll på grädde och ev några dl mjölk för mer sås. Tillaga i ugnen ca 40 minuter. Servera med potatis.

2 - 3 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Guldvinnande fynd till sommarens smaker
229 kr