Placeholder

Fisk i hollandaise

Ingredienser

700 g fiskfilé
1 fp hollandaisesås, ca 2,25 dl
0,5 dl vispgrädde
2 tomater, skållade och skalade
paprikapulver
2 msk hackad gräslök
salt

Gör så här

1. Sätt ugnen på 225 grader.

2. Salta filéerna och dela dem om de är stora. Lägg dem lätt i en ugnsform. Hyvla över litet smör och täck med folie.

3. Tillaga mitt i ugnen ca 20 minuter, kortare tid för mindre filéer. Slå av spadet.

4. Rör ut såsen med uppvispad grädde och smaksätt med citron. Lägg tomaterna i formen och slå över såsen.

5. Pudra med paprika och gratinera hastigt i het ugn. Strö över gräslöken vid serveringen.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.