700 g fiskfilé
1 fp hollandaisesås, ca 2,25 dl
0,5 dl vispgrädde
2 tomater, skållade och skalade
paprikapulver
2 msk hackad gräslök
salt
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Salta filéerna och dela dem om de är stora. Lägg dem lätt i en ugnsform. Hyvla över litet smör och täck med folie.
3. Tillaga mitt i ugnen ca 20 minuter, kortare tid för mindre filéer. Slå av spadet.
4. Rör ut såsen med uppvispad grädde och smaksätt med citron. Lägg tomaterna i formen och slå över såsen.
5. Pudra med paprika och gratinera hastigt i het ugn. Strö över gräslöken vid serveringen.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…