Placeholder

Filmjölksbröd

Ingredienser

6 dadlar
6 dl filmjölk
1 msk mörk sirap
6 dl grahamsmjöl
½ dl rågkross
½ dl krossat linfrö
½ dl solrosfrön
½ dl pumpafrön
½ dl hackad mandel
½ dl hackade valnötter
1½ tsk bikarbonat
1½ tsk salt

Gör så här

1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Smörj en avlång form och bröa med lite grahamsmjöl.
3. Rör ihop alla ingredienser i en skål och lägg i formen.
4. Grädda i nedre delen av ungen, klart efter ca 70-80 minuter.
5. Låt brödet vila i formen någon minut innan du vänder upp det på ett galler och låter det svalna under bakduk.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.