Sockerkakssmet:
2 ägg
2,5 dl socker
3 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1,5 dl mjölk
50 g smält smör
2 tsk vaniljsocker
Fyllning:
2 dl kokos
2 dl havregryn
1 dl socker
100 g smält smör
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Vispa ägg och socker och tillsätt övriga ingredienser.
3. Blanda ihop allt till fyllningen. Fyll formarna till hälften med sockerkakssmet och lägg fyllningen ovanpå.
4. Grädda tills muffinsen ser färdiga ut.
30 st
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…