Placeholder

Festfalu

Ingredienser

600 g falukorv
3 äpplen
3 gula lökar
1 - 2 paprikor
1 krm svartpeppar
1 tsk salt
1 burk krossade tomater
100 g riven ost

Gör så här

1. Sätt ugnen på 225 grader.

2. Skala äpplena och skär i tunna klyftor. Skiva lökarna tunt. Kärna ur och strimla paprikorna. Blanda alltsammans och stek ihop i en panna. Salta och krydda. Tillsätt tomater och låt puttra tills allt är mjukt.

3. Lägg röran i en eldfast form. Lägg korven i skivor ovanpå och fördela osten över. Gratinera ca 10 minuter till fin färg.

4. Servera med kokt potatis eller ris och en grönsallad.

5 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.