500 g blandfärs
1 dl ströbröd
1,5 dl vatten, gärna kolsyrat
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
2 äggulor
75 g rökt skinka
4 msk senap
2 tomater
4 dl riven ost
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Blanda ströbröd och vatten och låt det svälla ca 5 minuter. Blanda färsen med salt, peppar och äggular. Blanda ned ströbrödet.
3. Skär skinkan i strimlor och blanda den sedan med senapen. Skiva tomaterna.
4. Lägg hälften av färsen i en ugnssäker form. Lägg på skink- och senapsblandningen. Strö över 2 dl av den rivna osten och lägg på resten av färsen.
5. Lägg på tomatskivorna och strö över resten av osten. Stek färsen i mitten av ugnen ca 40 minuter. Servera.
4 - 5 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…