1 fläskfilé, ca 500 g
0,5 - 1 gul lök
1 tsk dragon
persilja
2 - 2,5 dl matlagningsgrädde
soya
1. Skär fläskfilén i skivor. Stek dem på lagom värme tills de är genomstekta. Krydda efter smak och lägg på ett fat.
2. Hacka löken och låt den bli mjuk i stekpannan. Häll i grädden och låt det puttra en stund. Häll i litet soya till önskad kulör.
3. Smula ned dragon i såsen och tillsätt persilja. Låt puttra en stund innan köttet läggs i. Puttra ihop och servera med klyftpotatis.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Fläskfilégryta med curry och ris
Festlig och snabblagad gryta med fläskfilé i en underbart god och krämig currysås. Bjud med…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk