700 g färsk torskfilé
1,5 dl stark ajvar relish
3 dl vispgrädde
0,5 dl färsk hackad persilja
1 - 2 dl riven ost (blanda gärna
mozzarella och vanlig ost)
salt
peppar
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Torka av fisken och salta den litet lätt runtom. Låt vila några minuter.
3. Smörj en ugnsfast form och lägg i fisken. Blanda grädde och ajvar, smaka av med peppar och häll detta över fisken. Hacka persiljan och fördela den jämnt över ytan.
4. Avsluta med att strö över osten och sätt in formen i ugnen ca 20 minuter eller tills ytan fått fin färg.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng