Placeholder

Färsbiffar med rödbetor och fetaost

Ingredienser

400 g nötfärs
100 g fetaost
1 finhackad vitlöksklyfta
150 g grovrivna rödbetor
1 dl hackad persilja
1 ägg
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2,5 dl mellangrädde
1 tsk soya
smör
100 g smulad fetaost till servering

Gör så här

1. Blanda färsen med 100 g fetaost, vitlök, rödbetor, persilja, ägg, salt, peppar och 1 dl av grädden. Provstek gärna en liten bit för att kolla kryddningen.

2. Forma till 8 biffar och stek runtom i smör till fin färg. Ta upp biffarna och lägg åt sidan.

3. Häll i resten av grädden och soya i stekpannan Vispa ihop med stekskyn och låt koka upp.

4. Lägg tillbaka biffarna och låt dem sjuda med såsen ett par minuter. Servera med stekt potatis och squash samt smulad fetaost.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Nyhet i beställningssortimentet - 99 kr!
99 kr