400 g nötfärs
100 g fetaost
1 finhackad vitlöksklyfta
150 g grovrivna rödbetor
1 dl hackad persilja
1 ägg
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2,5 dl mellangrädde
1 tsk soya
smör
100 g smulad fetaost till servering
1. Blanda färsen med 100 g fetaost, vitlök, rödbetor, persilja, ägg, salt, peppar och 1 dl av grädden. Provstek gärna en liten bit för att kolla kryddningen.
2. Forma till 8 biffar och stek runtom i smör till fin färg. Ta upp biffarna och lägg åt sidan.
3. Häll i resten av grädden och soya i stekpannan Vispa ihop med stekskyn och låt koka upp.
4. Lägg tillbaka biffarna och låt dem sjuda med såsen ett par minuter. Servera med stekt potatis och squash samt smulad fetaost.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng