Placeholder

Färsbiffar med bacon och senap

Ingredienser

500 g nötfärs
2 ägg
1 finhackad gul lök
1 pkt bacon
1 msk dijonsenap
salt efter smak
vitpeppar efter smak
svartpeppar efter smak
smör
ca 1 dl vatten till stekskyn
ev litet kinesisk soya

Gör så här

1. Stek baconskivorna knapriga och skär i bitar. Blanda allt till en smidig färs. Forma till 6 litet avlånga biffar.

2. Hetta upp smör i en stekpanna och stek biffarna ca 3 minuter på varje sida.

3. Lyft biffarna ur pannan och lägg på serveringsfat. Häll vattnet i pannan och vispa ihop. Tillsätt ev litet soya och krydda med vit- eller svartpeppar.

4. Häll skyn över biffarna på serveringsfatet.

6 st

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Guldvinnande fynd till sommarens smaker
229 kr