500 g nötfärs
2 ägg
1 finhackad gul lök
1 pkt bacon
1 msk dijonsenap
salt efter smak
vitpeppar efter smak
svartpeppar efter smak
smör
ca 1 dl vatten till stekskyn
ev litet kinesisk soya
1. Stek baconskivorna knapriga och skär i bitar. Blanda allt till en smidig färs. Forma till 6 litet avlånga biffar.
2. Hetta upp smör i en stekpanna och stek biffarna ca 3 minuter på varje sida.
3. Lyft biffarna ur pannan och lägg på serveringsfat. Häll vattnet i pannan och vispa ihop. Tillsätt ev litet soya och krydda med vit- eller svartpeppar.
4. Häll skyn över biffarna på serveringsfatet.
6 st
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Knafeh med Mascarpone
Mellan Österns delikata bakverk gjord med marscapone
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng