Placeholder

Färs- och svamppasta

Ingredienser

4 morötter
200 g kantareller
smör till stekning
500 g blandfärs
1 msk soya
1 tsk salt
1 - 2 krm svartpeppar
1,5 dl grädde

Gör så här

1. Skala och grovriv morötterna. Fräs morötter och ansad svamp i litet smör tills all vätska kokat in. Lägg upp på ett fat.

2. Fräs färsen i litet av smöret. Krydda med soya, salt och peppar. Vänd ned morötter och svamp och häll på grädden. Låt puttra ca 5 minuter.

3. Servera med t ex pressad potatis och en sallad.

4 portioner

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Guldvinnande fynd till sommarens smaker
229 kr