2 fläskfiléer
1 röd paprika
1 grön paprika
ca 1 dl oliver
2 dl köttbuljong
3 dl grädde
3 dl gräddfil
3 - 4 msk tomatpuré
salt
peppar
ev vitlök
1. Skär köttet i bitar och bryn i en panna. Skär paprikorna i tunna strimlor. Tillsätt dem till köttet och sedan oliverna.
2. Låt puttra en stund. Häll på buljong, grädde och gräddfil samt tomatpurén. Krydda med salt och peppar och pressa ev i 1 - 2 vitlöksklyftor.
3. Späd med mer grädde om grytan blir för tjock.
6 - 8 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…