400 g magert bogfläsk
eller 400 g färsk skinka
2 msk vetemjöl
1 tsk salt
vitpeppar
1 msk smör
2 gula lökar
2 msk skånsk senap
3 dl tärningsbuljong
1 pkt djupfryst grönsaksblandning, 225 g
1. Strimla fläskköttet och vänd det i en blandning av vetemjöl, salt och vitpeppar. Bryn i smör i en gryta.
2. Skala och hacka löken. Tillsätt den till grytan och låt den fräsa med köttet en stund.
3. Blanda ned senap och buljong och låt koka ca 10 minuter. Tillsätt de frysta grönsakerna och koka 5 minuter.
4. Servera med kokt ris.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Knafeh med Mascarpone
Mellan Österns delikata bakverk gjord med marscapone
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng