1 tärnat äpple
2,5 dl crème fraîche
2 - 3 msk bostongurka
1 knippe klippt dill
salt
peppar
ca 1 msk citronsaft
0,5 liten finhackad rödlök
1. Blanda hackat äpple, lök och dill med crème fraîche. Tillsätt bostongurka, salt, peppar och citronsaft.
2. Blanda allt, låt ärna stå ett par timmar så smakerna får sätta sig.
2 - 3 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…