100 g getost
15-20 urkärnade kalamonoliver (eller annan god kärnfri oliv)
ca 250 g smördeg
15-20 skivor prosciutto eller annan god lufttorkad skinka.
1 kruka färsk rosmarin
honung
Sätt ugnen på 200 grader.
Rulla ut smördegen och skär ca 5 x 5 cm rutor.
Klä in oliverna i lufttorkad skinka. Placera den skinkinlindade oliven i mitten en smördegsruta och ringla över lite honung. Toppa med en liten bit getost och lite rosmarin. Vik över kanterna mot mitten och göm den blyga oliven i sitt smördegstäcke.
Baka i mitten av ugnen i ca 15 minuter. Låt svalna.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…