Ca tre liter skuren rabarber
socker efter smak
Lägg rabarbern i en påse i frysen, hur länge du vill, men minst över natt.
Ta fram den och lägg i en sil, trådsil, durkslag el d över en kastrull.
Låt det självrinna, tryck sedan med en slev så att du får ut all saften.
Tillsätt sockret, jag tar ca 1 1/2 dl. Ge saften ett snabbt uppkok och tag sedan genast av den från spisen. KLART!
Satsen blir ungefär 1 liter saft. Späd med vatten, gärna kolsyrat. Läskande och god saft. Vill du spara den så frys in den!
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Knafeh med Mascarpone
Mellan Österns delikata bakverk gjord med marscapone
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng