Placeholder

Enklaste, godaste rabarbersaften

Ingredienser

Ca tre liter skuren rabarber
socker efter smak

Gör så här

Lägg rabarbern i en påse i frysen, hur länge du vill, men minst över natt.

Ta fram den och lägg i en sil, trådsil, durkslag el d över en kastrull.
Låt det självrinna, tryck sedan med en slev så att du får ut all saften.

Tillsätt sockret, jag tar ca 1 1/2 dl. Ge saften ett snabbt uppkok och tag sedan genast av den från spisen. KLART!

Satsen blir ungefär 1 liter saft. Späd med vatten, gärna kolsyrat. Läskande och god saft. Vill du spara den så frys in den!

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Imponerande "fullträff" hyllas av experterna
99 kr