200 g fryst mördeg
1 dl hackad mandel
½ dl pärlsocker
1 ägg
1.Rulla ut mördegen till ca 2 cm tjocka stänger och skär dem i 3-4 cm långa bitar.
2.Blanda mandel och pärlsocker. Pensla pinnarna med ägg och vänd dem i socker-mandelblandningen.
3.Grädda i 200 grader 6-8 minuter.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…