600 g torskfilé
saft av 0,5 citron
1 knippe gräslök
1 msk tomatpuré
1 dl grädde
salt, vitpeppar
1 msk smör
1. Sätt ugnen på 250 grader.
2. Lägg torskfiléerna i en smord, eldfast form, salta och strö över en aning vitpeppar. Droppa citronsaften över fisken, hacka gräslöken och strö den över.
3. Blanda tomatpuré och grädde och häll på. Lägg smörklickar ovanpå, täck formen med folie och grädda i ugnen ca 15 minuter.
4 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…