200 g hallon, färska eller frysta
1,5 dl gelésocker multi
2 dl vispgrädde
1. Koka upp hallon och gelésocker ca 1 minut. Ställ blandningen i kylskåpet ett par timmar. Den ska vara helt kall.
2. Vispa grädden och vänd ned den kalla hallongelén, litet i taget. Vispa sedan moussen för hand så att den blir litet tjockare.
3. Spritsa eller skeda upp moussen i 4 dessertglas och dekorera med bär och krossade maränger.
4 glas
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…