Placeholder

Enkel hallonmousse

Ingredienser

200 g hallon, färska eller frysta
1,5 dl gelésocker multi
2 dl vispgrädde

Gör så här

1. Koka upp hallon och gelésocker ca 1 minut. Ställ blandningen i kylskåpet ett par timmar. Den ska vara helt kall.

2. Vispa grädden och vänd ned den kalla hallongelén, litet i taget. Vispa sedan moussen för hand så att den blir litet tjockare.

3. Spritsa eller skeda upp moussen i 4 dessertglas och dekorera med bär och krossade maränger.

4 glas

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.