2 ägg
2 dl socker
2,5 dl vetemjöl
2 dl hallon
50 g kallt smör
1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj och bröa en form, ca 24 cm i diameter.
2. Vispa ägg och socker ljust och pösigt. Rör ned vetemjöl.
3. Häll smeten i formen och tryck ned hallon litet lätt över hela kakan. Hyvla smöret med en osthyvel och täck ytan med smörskivorna.
4. Grädda kakan mitt i ugnen 25 minuter.
6 - 8 bitar
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Semifreddo daim och pepparkaka
Vispa äggulorna och sockret ordentligt. Vispa ner färskosten. Vispa grädden luftigt. Vispa äggvitan hårt. Vänd…
Fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar