500 g nötkött - ytterlår
2,5 dl buljong
2 msk soja
1 purjolök
1 krm svartpeppar
3 msk tomatpuré
1 tsk smulad dragon
2 dl creme fraiche
1 msk mjöl
Koka upp buljon och soja
Lägg i köttet och rör om, låt koka 1 timme
Strimla purjolök och rör ner det i grytan
Tillsätt peppar, tomatpuré och dragon
Rör ihop creme fraiche och mjöl, rör ner det, låt koka ytterligare 5 minuter
Smaka av med salt
Servera med potatis eller ris
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…