500 g nötkött - ytterlår
2,5 dl buljong
2 msk soja
1 purjolök
1 krm svartpeppar
3 msk tomatpuré
1 tsk smulad dragon
2 dl creme fraiche
1 msk mjöl
Koka upp buljon och soja
Lägg i köttet och rör om, låt koka 1 timme
Strimla purjolök och rör ner det i grytan
Tillsätt peppar, tomatpuré och dragon
Rör ihop creme fraiche och mjöl, rör ner det, låt koka ytterligare 5 minuter
Smaka av med salt
Servera med potatis eller ris
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Kycklingklubba i ugn – Så lyckas du med perfekt tillagning
När du vill laga kycklingklubba i ugn är det viktigt att känna till rätt temperatur…
Varmrökt lax: De bästa tipsen och tillbehören för en lyxig måltid
Varmrökt lax är en favorit i många svenska hem. Den är läckert smakfull och kan…
Lammytterfilé och couscoussallad med bl a bönor, pumpa och libanesisk vildgurka samt tahinisås
Idag drar middagen litet grand åt mellanösternhållet smakmässigt och det är något vi gillar mycket.…
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Mareld saftkokare, 8 liter
Värde 599 kr
Tävla här
Stäng