Placeholder

Donals lammkebab

Ingredienser

500 g lammfärs
5 st salladslökar hackade
1 tsk-1 msk ras el hanout
1 tsk honung
Salt och peppar
1 påse pinjenötter
Libabröd/kebabbröd små
Hummus röd
Yoghurt
Färsk koriander

Gör så här

Stek färsen lite, tillsätt löken och kryddan. Låt färsen vara i lite större bitar. Tillsätt pinjenötter. Stek klart och ha i honungen på slutet. Salta och peppra. Ha på lite olja på bröden och stek i grillpanna. Tryck till brödet för att få grillränder. Lägg rikligt med hummus på brödet. Lägg på färs, lite yoghurt och färsk koriander.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Pastawok med Lamm

(Pre 1. Tillaga lammytterfilén hel innan till medium-rare) 1. Koka pastan 2. Stek champinjonerna (skurna…

Torbjörns lammsmäcka

1. Blanda ströbrödet med drygt hälften av grädden i en separat bunke, och låt svälla…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.