250 g mascarpone
1 dl vispgrädde
1 vaniljstång
1 msk socker
1 - 2 tsk rivet citronskal
1. Rör samman mascarpone med vispgrädde och urskrapade vaniljfrön. Tillsätt socker och citronskal och rör så att det blandas väl.
2. Förvara krämen i kylskåp tills den ska serveras till t ex scones.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…