430 g osaltat smör
3 dl vispgrädde
430 g mörk choklad
2 dl socker
8 ägg
1. Sätt ugnen på 180 grader. Smörj en rund form, 24 cm.
2. Smält smör, grädde och choklad över vattenbad. Tillsätt socker och rör väl tills allt blandats. Vispa äggen i en stor bunke och häll i chokladsmeten. Rör till en slät smet.
3. Häll smeten i formen och grädda ca 40 minuter. Låt kallna i formen, stjälp upp den och täck den väl. Låt stå i kylskåp över natten.
6 - 8 bitar
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Semifreddo daim och pepparkaka
Vispa äggulorna och sockret ordentligt. Vispa ner färskosten. Vispa grädden luftigt. Vispa äggvitan hårt. Vänd…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk