Placeholder

Dansk femöring på köttfärs

Ingredienser

500 g nötfärs
1 dl ströbröd
1 dl mjölk
1 st ägg
2 msk Bong Touch of Taste Kalvfond
smör till stekning
salt och peppar

Gör så här

1. Blanda samman alla ingredienser noga, krydda med salt och peppar. Låt smeten vila 15 minuter.

2. Forma fyra rejäla pannbiffar, gärna 2-3 centimeter tjocka, som först steks i panna och sedan eftersteks i 175 graders ugn.

TILL SERVERING
mjukstekt lök, stekt ägg, sky (och eventuellt stekt eller kokt potatis

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.

Nyhet i beställningssortimentet - 99 kr!
99 kr