200 g Marabou Daim
100 g kokosfett
(ischokladformar)
1. Bryt chokladen i mindre bitar och smält den i vattenbad.
2. Smält även kokosfettet i en kastrull och låt svalna av lite.
3. Blanda choklad och kokosfett väl.
4. Fördela chokladsmeten i ischokladformarna. Lättast går det om man först fördelar Daimkrosset i formarna med en sked och sedan fyller upp med resten av den smälta chokladen.
5. Låt svalna. Lägg dem i burkar med lock med smörgåspapper mellan lagren.
6. Förvara svalt.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Cornbread Cowboy Casserole
Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…