Placeholder

Daim-Ischoklad

Ingredienser

200 g Marabou Daim
100 g kokosfett
(ischokladformar)

Gör så här

1. Bryt chokladen i mindre bitar och smält den i vattenbad.
2. Smält även kokosfettet i en kastrull och låt svalna av lite.
3. Blanda choklad och kokosfett väl.
4. Fördela chokladsmeten i ischokladformarna. Lättast går det om man först fördelar Daimkrosset i formarna med en sked och sedan fyller upp med resten av den smälta chokladen.
5. Låt svalna. Lägg dem i burkar med lock med smörgåspapper mellan lagren.
6. Förvara svalt.

Betyg (0 röster)

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Viner vi tror du gillar

Fler recept

Cornbread Cowboy Casserole

Cornbread Cowboy Casserole has quickly become a favorite. I’ve been meaning to try this recipe…

Åldersgräns och kakor

Denna webbplats innehåller information om alkoholdrycker. För besök på denna webbplats måste du därför vara 25 år eller äldre. Genom att besöka webbplatsen intygar du att du är 25 år eller äldre.

På denna webbsida använder vi cookies och andra liknande tekniker för att kunna erbjuda en så bra användarupplevelse som möjligt. Vissa cookies är nödvändiga för att webbsidan ska fungera och är därför alltid aktiverade. Andra cookies, för analys och/eller marknadsföring, kan du däremot själv aktivera/deaktivera i inställningarna nedan.

I vår cookiepolicy kan du läsa mer om vilka cookies vi använder och vad dina val innebär. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, se vår personuppgiftspolicy. Dina inställningar gäller endast på den här webbsidan.