1 msk potatismjöl
600 g blåbär, gärna frysta
1 dl socker
4 ägg
1,5 dl mjölk
2 dl kokosflingor
smör till formen
1. Sätt ugnen på 200 grader. Smörj en pajform, ca 25 cm i diameter. Strö potatismjölet över smöret.
2. Fyll formen med blåbär och strö över sockret. Vispa ihop ägg, mjölk och kokos och fördela det över bären. Grädda ca 30 minuter eller tills smeten blivit gyllenbrun.
3. Servera gärna med vispad grädde eller pösig vaniljsås.
4 - 6 portioner
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…