200 g smör
4 dl havregryn
2 dl kokos
2 dl vetemjöl
2 dl socker
1 msk sirap
50 g syltade apelsinskal
eller finrivet skal av 2 apelsiner
1 tsk bikarbonat
1. Sätt ugnen på 150 grader.
2. Smält smöret. Blanda samman alla ingredienserna till en smet. Klä en långpanna med bakplåtspapper och slå i kaksmeten. Jämna till den så att den blir slät.
3. Grädda i nedre delen av ugnen ca 10 minuter tills kakan är gyllenbrun. Låt den svalna och skär upp i bitar.
6 stora bitar
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Melindas fröknäcke med röda linser
Gott och ”relativt” hälsosamt fröknäcke som gör sig utmärkt som substitut till kex på ostbrickan.…
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
NOD XL Slim airfryer 5 liter
Värde 999 kr
Tävla här
Stäng