1,5 l strimlad vitkål
2,5 dl tunt strimlad morot
2,5 dl majonäs, gärna Hellman's
0,5 dl vitvinsvinäger
1 tsk sellerisalt
0,5 dl socker
Salt och Peppar
1. Dela ett vitkålshuvud och hyvla av strimlor längs kanterna med en osthyvel.
2. Skala och strimla morötterna och blanda ihop med vitkålen.
3. Blanda majonäs, vitvinsvinäger, socker och sellerisalt separat i en skål vid sidan av.
4. Slå dressingen över vitkåls- och morotsblandningen, vänd runt och låt dra i kylen innan servering.
Viner vi tror du gillar
Fler recept
Skurna lövkakor
Skurna
Päronbiskvier
Päronbiskvier
Äppeldricka
Enkelt!!!
Pizzadeg
Pizzdeg
Veganska skrabbelucker
Veganska munk Halva receptet blir ca 8 st
Glutenfria Kolbullar
Glutenfria
Citrondrömmar
Glutenfria skrabbelucker
Munk
Rabarbertini – vodkadrink med rabarber och citron
Mycket gott! Jag hade inte äggvita och vanlig sockerlag. En härligt rosa fördrink med mycket…